NYHET TILBUD

Home Alone, sett

447,00 Kr 770,00 Kr

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 770,00 Kr (inkl. mva.)

Dette produktet har ingen produktanmeldelser. Vær den første til å skrive noe

En gaveeske fylt med ansiktspeeling og to ansiktsmasker som gir trøtt vinterhud en ekstra næringsboost.

 

Home Alone inneholder: 

  • AHA & Jojoba Peeling 100 ml 
  • Face Mask Moist 50 ml 
  • Face Mask Black 50 ml 

Produktene leveres i en gaveeske. 

 

AHA & Jojoba Peeling er en mekanisk syrepeeling for alle hudtyper. Kombinasjonen av fermentert Melkesyre (AHA) av sukkerbete og små korn utvunnet fra Jojobaolje forebygger hudormer og akne, samtidig som den fornyer glød og har en blekende effekt på pigmentflekker. 

 

Face Mask Moist med eterisk olje av Neroli og Mandarin er en fuktgivende, gjevnende og styrkende ansiktsmaske for alle hudtyper. Den tillfører huden fukt ved hjelp av ulike fuktbevarende urtesalter og kaldpresset Jojobaolje. Styrkende Mandarinolje og cellefornyende Neroliolje øker effekten ytterligere. 

 

Face Mask Black er en ansiktsmaske for hud som trenger en skikelig dyprens. Kombinasjonen av Aktivt Kull, Jojobaolje, Sheasmør og AHA-syre gjør at produktet passer alle hudtyper, spesielt når huden føles stresset og ubalansert. Det Aktive Kullet fungerer litt som en magnet som trekker til seg urenheter, toxiner og overflødig talg fra huden,

samtidig som det minisker porene, roer ned og gir glød.

 

Bruk: Påfør AHA & Jojoba Peeling i ansiktet på rengjort hud og massér med myke, sirklende bevegelser i et par minutter. Skyll av. Påfør Face Mask Black eller Face Mask Moist (Black om du vil ha en rengjørende effekt og Moist om du vil tilføre fukt). La ansiktsmasken ligge på huden i minst 20 minutter og skyll så av. Gjør dette til en del av din hudpleierutine cirka 2 ganger i uken.

 

Modell/varenr.: XXX34831080
Lagerstatus: Finnes på lager
stk.
  • Gratis frakt over 200 kr
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Kan hentes i butikk

Kommentarer 0