Konjacsvamp med rød fransk leire

149,00 Kr

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 149,00 Kr (inkl. mva.)

Basert på 1 omtale
Gi din vurdering - Se produktomtale

Med rød, fransk leire, for tørr og sensitiv hud. 

 

Konjacsvampen er laget av et naturlig materiale som kalles Konjac (i Japan er det kjent som Konnyaku). Konjac er en flerårig urt i aroidfamilien og siden antikken har den vært mye brukt som en medisinsk og spiselig naturlig plante. Konjac er en populær og sunn grønnsak i Korea og Japan. Den er utrolig myk og mild som rens og konjac svampen eksfolierer døde celler og ernærer og beskytte huden. Den er perfekt til rensing av selv den mest sensitive hud!

 

En Konjac Sponge inneholder ingen konserveringsmidler eller kunstige pigment. Du trenger ikke ekstra ansiktsrens eller såpe - bortsett fra hvis du virkelig ønsker det. Skulle du velge å bruke et rensemiddel, trenger du bare en brøkdel av den vanlige mengden fordi svampen produserer mer skum og fordeler renseproduktene bedre enn vanlig på huden. Den unike nettstruktur i svampen masserer huden og stimulerer blodsirkulasjonen og regenerering av hudceller gir en ren og oppfrisket hud

... og alt dette på en naturlig måte!

Modell/varenr.: XX10240
Lagerstatus: På lager. 3-6 virkedager leveringstid
stk.
  • Gratis frakt over 200 kr
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Kan hentes i butikk
Ingredienser 100% naturlig 100% uten farge 100% fri for konserveringsmidler 100% vegan 100% biologisk nedbrytbart Naturligvis bærekraftig Miljømessig forsvarlig Naturlig fuktighetsgivende ! Masser og peeler! Dyprens! Naturlig lav alkalinitet Helt naturlig!

Kommentarer 1


  • Veldig fornøyd

    Omtale av

    Jeg er veldig fornøyd med denne. Jeg har sensitiv og atopisk hud med tørre partier. Denne fungerer kjempegodt, jeg tåler den godt og den renser godt. Etterlater huden silkemyk uten at den føles \"hardskrubba\". Effektiv men skånsom! Anbefales absolutt. (Vask den godt før første bruk, bruk den alltid våt og pass på hvilken side du bruker. Den runde, mest skånsomme siden rundt øynene og den flate siden i resten av ansiktet. Heng den opp til tørk mellom hver bruk.)

Andre kunder har også kjøpt