Konjacsvamp med bambus trekull

149,00 Kr

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 149,00 Kr (inkl. mva.)

Dette produktet har ingen produktanmeldelser. Vær den første til å skrive noe

Med bambus trekull, for fet og akneutsatt hud.

Anbefales også for tenårinshud

En naturlig ansiktsskrubb.
Fukter også huden din.

 

Konjacsvampen er laget av et naturlig materiale som kalles Konjac (i Japan er det kjent som Konnyaku). Konjac er en flerårig urt i aroidfamilien og siden antikken har den vært mye brukt som en medisinsk og spiselig naturlig plante. Konjac er en populær og sunn grønnsak i Korea og Japan. Den er utrolig myk og mild som rens og konjac svampen eksfolierer døde celler og ernærer og beskytte huden. Den er perfekt til rensing av selv den mest sensitive hud!

 

En Konjac Sponge inneholder ingen konserveringsmidler eller kunstige pigment. Du trenger ikke ekstra ansiktsrens eller såpe - bortsett fra hvis du virkelig ønsker det. Skulle du velge å bruke et rensemiddel, trenger du bare en brøkdel av den vanlige mengden fordi svampen produserer mer skum og fordeler renseproduktene bedre enn vanlig på huden. Den unike nettstruktur i svampen masserer huden og stimulerer blodsirkulasjonen og regenerering av hudceller gir en ren og oppfrisket hud

... og alt dette på en naturlig måte!

Modell/varenr.: XX10242
Lagerstatus: På lager. 3-6 virkedager leveringstid
stk.
  • Gratis frakt over 200 kr
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Kan hentes i butikk
Ingredienser 100% naturlig 100% uten farge 100% fri for konserveringsmidler 100% vegan 100% biologisk nedbrytbart Naturligvis bærekraftig Miljømessig forsvarlig Naturlig fuktighetsgivende ! Masser og peeler! Dyprens! Naturlig lav alkalinitet Helt naturlig!

Kommentarer 0


Andre kunder har også kjøpt