Rudolph Care

 

"Rudolph Care - siden 2009 i generasjoner framover' på hvert eneste produkt. "

 

Rudolph Care er en familie av skjønnhetsprodukter som kombinerer eksklusiv luksus med bærekraft, ansvar og gjennomsiktighet. Produktene blir utviklet med like mye hensyn til den naturlige verden som for helsen din.  Rudolph Care startet med hudpleie for ansikt og kropp.  Siden den gang har det kommet solkremer, hårpleie og en duftlinje.

 

Andrea Elisabet Rudolph

 

I 2009 opprettet høygravide Andrea Elisabeth Rudolph, Rudolph Care i Danmark. Som en kjent radio- og TV-programleder ønsket hun å bruke sin høye personlige profil for å tjene miljøet. Så da Greenpeace begynte å fokusere på giftige kjemikalier i skjønnhetsprodukter, meldte Andrea seg frivillig som testperson.
Resultatene var et sjokk. Etterfulgt av overraskelse og frustrasjon. Overraskelse over det høye nivået av skadelige kjemikalier i hennes gravide kropp. Frustrasjon over at hun måtte velge mellom luksus og bærekraft da hun begynte å lete etter rene alternativer til de skjønnhetsproduktene hun hadde brukt i årevis. De eksisterte ikke.
Andrea ønsket bærekraftig luksus. Markedet kunne ikke tilby noen passende alternativer. Resultatet ble Rudolph Care - Certified Organic Sustainable Luxury.

 

Rudolph Care fikk prisen "Product Series of the Year" at Danish Beauty Awards 2015

preload spinner