NYHET

Black Cumin olje

Pris fra 179,00 Kr

(inkl. mva.)

Veil. salgspris 179,00 Kr (inkl. mva.)

Dette produktet har ingen produktanmeldelser. Vær den første til å skrive noe

Økologisk Black Cumin olje - Filtrert - fra frø - Egypt

 

De bittesmå frøene fra svart kumminfrøolje er rike på vitaminer, mineraler og fettsyrer  (GLA - Linoleic acid)

Thymoquinone, en kjemisk forbindelse som finnes i Nigella Sativa planten som svart kumminfrø kommer fra, fungerer som en antioksidant, er betennelsesdempende og godt egnet for sensitiv hud, tørr hud og akne.

 

 

Oljen er kjent for sine "3 A-egenskaper", Antibakteriell, Anti-inflammatorisk og Anti-age.  Det har blitt bevist at svart kumminfrøolje hjelper med å redusere rødhet i huden.  Den er rik på antioksidanter, gir nøring til huden og hjelper til med å forhindre betennelse.

Oljen er også kjent for sine oppstrammende og regenererende egenskaper som reduserer sjansen for at sår utvkler seg til arr.

KVISER:

Hud som overproduserer olje er mer utsatt for akneutbrudd siden overflødig olje samles i porene.  De essensielle fettsyrene (omega 3 og omega 6) er med på å skylle ut denne oljen.

 

ANTI-AGE:

Svart kumminfrøolje minimerer aldringstegn.  Med sine fuktighetsbevarende egenskaper og antioksidantegenskaper holder svart kumminfrøolje huden elastisk og reduserer skader fra frie radikaler som forårsaker rynker og fine linjer.

 

RØDHET, EKSEM OG PSORIASIS

Oljens egenskaper har effekt på rødhet i huden og lindrer irritasjon.  Svart kumminfrøolje har utmerkede betennelsesdempende egenskaper.  Dette er spesielt nyttig for de som opplever irritasjon fra psoriasis eller eksem, da svart kumminfrøolje reduserer betennelse og øker sunn immunfunksjon.

 

MØRKE FLEKKER OG ARR:

A-vitamin, aminosyrer og fettsyrer som finnes i svart kumminfrøolje kan lysne aldersflekker og til og med arr.

 

 

Svart kumminfrøolje blir brukt i OilBar blandinger hvor det er sensitiv hud, akne, eksem, psoriasis, tørr hud, anti-age, mørke flekker og arr.

Ingredienser Nigella Sativa seed oil

Kommentarer 0