• Gratis frakt på kjøp over 200,-
  • Hurtig levering med mulighet til levering i postkasse

Om oss

MissOrganic.no drives av Way of Living AS og ble etablert i 2010. 

Way of Living AS er et distribusjonsselskap og familieforetak med hovedkontor og lager i Trondheim. 

 

Vi driver også butikken Miss Organic i Thomas Angells Gate 13 i Trondheim. 

 

Som distribusjonsselskap har vi agentur på flere av merkevarene vi forhandler, noe som betyr at vi kan selge produktene til en fornuftig pris, samtidig som vi har det meste på lager til enhver tid. 

​Vi forhandler kun premium produkter fra noen av de største merkevarene innen samme kategori og du finner våre produkter i mange butikker og kjeder her i landet.

 

Way of Living er både en livsstil og et foretak.

En livsstil som etter hvert ble bevisste valg etter utallige ingredienslister fulle av syntetiske og ofte helseskadelige kjemikalier. Et ønske om å bytte ut ingredienser som hormonhermere, parafin, silikoner, aluminium, bly og kjemikalier, som ikke har noe på kroppen vår å gjøre.

Way of Living kan tilby et bredt utvalg økologiske hud og kroppspleieprodukter fra ledende europeiske merker. 

Våre leverandører er seriøse produsenter hvor alle har felles grunnleggende holdninger til en renere og kjemikaliefri hverdag.

Produktene vi selger skal holde det de lover, være effektive, konkurransedyktige og vi skal ha et tilbud til hele familien.

 

 ”Hvis du ikke kan spise det, ikke smør det på kroppen din”

Myke babyklær skal ikke være fulle av syntestisk vaske og skyllemiddel. Shampooer vasker rent, skummer og gir velvære selv uten SLS og parfyme. Deodoranter på de tynneste partiene i huden skal være uten aluminium og parabener.

Forbrukerrådet refererte tidlig i 2014 til en nyhet som rystet mange. Overskriften "Nordmenn er giftigst i verden" ble mye omtalt. Hovedårsaken er vår gode økonomi og generell bruk og kast-mentalitet.  

Den peker på hormoner og andre giftstoffer i blant annet kosmetikk og hudpleie. Ikke alle er klar over at det meste du smører på huden din trekker inn i kroppen og videre inn i blodomløpet.  

Da Forbrukerrådet i 2011 lanserte appen "Hormonsjekk" ble forbrukerne oppmerksomme på konserveringsmidler.

Ved bruk av appen kunne man se om et produkt inneholdt skadelige hormoner eller konserveringsmidler. 

Dessverre ble appen fjernet og er ikke lengre tilgjengelig.

 

Vi er stolte av å kun selge naturlige og økologiske produkter uten spor fra dyr eller dyretesting, uten parabener, SLS (Sodium Laureth Sulfate), Mineralolje, Siloksaner, PEG, Carbomer, Isopropyl Myristate, Isopropyl alcohol, Propylenglycol eller Silikon. 

 

Vi utøver gjenbruk så langt det lar seg gjøre. Det kan derfør hende du mottar ordren din i tidligere brukt emballasje.