18 ØKOLOGISKE oljer å velge blandt

 

Økologiske hudoljer - for ALLE hudtyper 

 

Ansiktsoljer kommer i ulike former og formuleringer, slik at du kan velge en som passer til din spesifikke hudtype og ditt behov. I vår nettbutikk finner du 18 økologiske oljer som enten alene, eller i blandinger, er noe av de beste hudpleieproduktene du kan bruke i vårt kalde og tørre klima.  Økologiske hudoljer for alle hudtyper som tørr- dehydrert hud, moden hud, økt talgproduksjon, Rosacea  eller sensitiv hud.  Hver olje har sine egne unike fettsyrer og egenskaper.
 

Ansiktsoljer kan være rike på antioxidanter, som er stoffer som bidrar til å beskytte huden mot skadelige frie radikaler. Frie radikaler dannes naturlig i kroppen som et resultat av oksidative prosesser, men de kan også dannes på grunn av påvirkninger fra miljøet, som solstråling, forurensning og røyk. Disse frie radikalene kan føre til skade på hudcellene og bidra til aldringstegn som rynker, fine linjer og tap av elastisitet.

 

Hvorfor er olje bra for huden?

 

Intens Fuktighet: Ansiktsoljer er ofte rikere og tyngre enn vanlige kremer. De gir en intens fuktighet som kan være spesielt gunstig for personer med tørr hud eller de som opplever sesongmessig dehydrering.

Dyp Næring: Ansiktsoljer inneholder en rekke næringsstoffer, inkludert essensielle fettsyrer og antioksidanter. Disse ingrediensene kan trenge dypt inn i huden, bidra til å styrke hudens barriere og gi næring til cellene.

Beroligende Egenskaper: Mange ansiktsoljer har beroligende og antiinflammatoriske egenskaper. Dette kan være gunstig for personer med sensitiv hud, rosacea eller andre irritasjoner.

Ikke-komedogenisk: Mange ansiktsoljer er ikke-komedogene, noe som betyr at de ikke tetter porene. Dette gjør dem egnet for personer med fet eller akneutsatt hud, da de kan gi fuktighet uten å forårsake kviser.

Økologiske Ingredienser: Våre oljer er fri for syntetiske tilsetningsstoffer og kjemikalier. Dette appellerer til de som foretrekker en ren og naturlig tilnærming til hudpleie.

 

I OilBar mener vi at din hud er avgjørende for valget av oljer. Derfor tilpasser vi våre oljeblandinger basert på dine individuelle behov og dine hudutfordringer.  Du kan få laget din personlige hudolje basert på dine individuelle hudbehov. Se vårt varierte utvalg av økologiske oljer og oppdag den skreddersydde løsningen for akkurat din hud.

 

Din personlige olje!

Vi lager spesialolje tilpasset din hud og dine utfordringer.

Send email til kundeservice@missorganic.no og fortell oss hvilken hudtype du har.

Alder – hudtype – er du oljet i panne, nese og hake – rødhet - rosacea – akne – eksem – allergier – sensitivitet