Deodoranter

 

Økologiske deodoranter slipper fukt ut av huden men skal stoppe vond lukt.  Deodorantene vi har i vårt sortiment har ulike virkestoffer vi har testet og vet fungerer. I vår søken etter gode deodoranter har vi forkastet mange.  Det kan være vanskelig å finne deodoranter som holder det de lover.  Svetter du mye trenger du å være trygg på at deodoranten din hindrer vond lukt.  Bema har utviklet to deodoranter, Donna og Uomo.  Donna har en lett blomsterduft mens Uomo er nesten fri for duft.  Du får dem i spray eller roll-on.  Dette er deodoranter som er blitt svært populære og som vi regner blandt de beste på markedet.  

En nyhet er The Ohm Collection som har lansert en kremdeo i 5 dufter.  En av disse er Magnesium deo som er super til de med sensitiv hud.  Pulver deodorantene fra samme produsent er i 9 varianter som skal beskytte mot lukt i 24 timer og boksen holde til 6 mnd. bruk.  Alle deoene er Veganske.  Har du problemer med mye svette er Cedar den som har størst beskyttelse.  Menn foretrekker Cedar eller Frankinsence.  Ta litt pulver i hånden og påfør direkte på huden.  

Fra Maria. Åkerberg har vi to typer deo, en saltsten og en roll-on.  Rudolph Care deo er favoritten til mange av våre kunder og Amazing Space har en deo som passer både menn og kvinner og er den nyeste i vårt sortiment.

 

Deodoranter