• Gratis frakt på kjøp over 200,-
  • Hurtig levering med mulighet til levering i postkasse

Natùrys

FINN DITT NATÙRYS PRODUKT

 

Intensive Moisturizing Cream

Dehydrert, lite fukt og god oljebalanse, tørr hud/oljet hud med lite fukt


Fra rene ekstrakter av Malt, Sandeltre og Philodendron, Aloe, Avocado og Druekjernefrø. Passer for vår nordiske vinterhud som mangler fukt. Den tilfører fukt og glød til huden og er en revitaliserende behandling. Kremen gjør huden myk og fløyelsaktig og gir tilbake dens opprinnelige elastisitet og skjønnhet. Dette produktet gjenoppretter hydrolipidic filmen som hindrer fordampning og bidrar at huden holder all den fuktighet det er behov for på innsiden av huden.. Den dypfukter huden og reduserer følelsen av "trukket hud" mens du tar vare på den og gjør den myk.

 

Super Nourishing Cream

Dehydrert, lite fukt og lite olje, tørr hud

 

Super nærende krem for tørr hud.
Sandeltre, Philodendron, malt, Karité og Illipé Butter, oliven og Ginseng.
Denne kremen er en forebyggende krem for å hindre dehydrering, avskalling og fortykkelse av hudens hornlager. Takket være dens anti-inflammatoriske og beroligende ingredienser gjør denne kremen huden elastisk og fløyelsaktig. Den fyller de små rynkene forårsaket av dehydrering og tilfører vitalitet til grå vinterhud. Den er det ideelle produktet for å stimulere de fysiologiske funksjonene i huden din.

 

Sebum-Balancing Cream

Oily/kombinasjon, mye olje, store porer/acne.

 

Talgregulerende krem.
Fra rene ekstrakter av rød alge, Tamanu, illipé smør og søte mandler.
Denne kremen stimulerer hudens metabolismeprosess (forbrenning) og forbedrer dens elastisitet. Den regulerer og letter talgutskillelsen og gir huden et matt, jevnere og sunt utseende.

 

Purificante, Purifying Cream

Oily/kombinasjon

 

Rensende krem
Fra rene ekstrakter av rød alge, ris og Spirea Ulmaria (mjødurt).
De aktive ingrediensene i kremen bidrar til å gjenopprette en naturlig talgkjertel sekresjon. Kremen virker rensende på kombinert til fet hud. Den gjenoppretter hudens naturlige glans og begrenser dannelsen av hudormer og store porer.

 

Sensitive, Desensitive Cream

Sensitiv hud med rødhet, cuperose/rosacea

 

Reduserer rødhet.
Inneholder rene ekstrakter av solbærfrø, lakris og hestekastanje, søt mandelolje, olivenolje, druekjerneolje og aloe ekstrakt danner en effektiv beskyttende barriere for å berolige, reparere og beskytte en lett irritabel hud. Reduserer utbredt rødhet, supplerer hudens fysiologiske funksjoner som gjør huden mer motstandsdyktig mot negative miljøfaktorer .

 

Sensitive, Protective Cream

Sensitiv hud med irritasjoner

 

Beskyttende krem.
Inneholder rene ekstrakter av solbærfrø. Spesielt egnet for sensitiv hud som lett blir rød. Roer raskt alle former for hudirritasjoner. Plantosomi Lakris og Hestekastanje regenererer sår og skjør hud. Den reduserer de negative effektene som skyldes endringer i temperatur, vind og smog.