BEMA

 

Bema er et italiensk merke som leverer produkter til apotek, helsekost, hudpleiesalonger og parfymerier.  Bemas deodoranter er de mest effektive vi har jobbet med og de inneholder ikke aluminium eller andre skadelige kjemikalier.

Anbefalte produkter er Double Lifting Eye Kit som er et effektivt øyesett for reduksjon av hevelse og farge under øynene. 

Før sommeren er det mange som bruker Bema bio Breast Kit som skal brukes to ganger i uken i 4 uker.  Strammer og løfter brystene effektivt uten skadelige kjemikalier.  Effekten holder i 4 mnd.

Et annet produkt er Bio body Cell Program som er en cellulite og slankebehandling.  En to ukers kur som anbefales gjennomført før sommer og bikinitid.

 

Produktene til BEMA er sertifisert økologisk, de er vegansk og beskytter mot typiske luftforurensninger som som UVA og UVB-stråler, brente gasser og skadelige partikler. Produktene er smogtestet. De inneholder selvfølgelig ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol, animalske ingredienser eller lignende. Emballasjen er laget av økologisk, resirkulert papir og fargestoffene i trykket er vannbasert. 
Med andre ord helt trygge produkter for både forbruker og miljøet. 

BEMA