BEMA

 

 

Vi har gleden av å presentere Bema, et Italiensk selskap som er en ledende produsent av naturlige og økologiske sertifiserte kosmetiske produkter.

Bema er godt etablert på det Italienske og utenlandske markedet, og kvaliteten er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2008, og de er veldig stolte av denne prestasjonen. De har produsert økologisk sertifisert kosmetikk for apotek, helsekostbutikker, parfymerier, skjønnhetssalonger og sportssentre i 40 år. De er stolte av å si at de kan tilby mer enn 300 forskjellige sertifiserte økologiske produkter.  Ingen produkter er testet på dyr.

Produktene er dermatogisk testet av universitetene i Ferrara og Padova.
 

 

 

Bemas deodoranter er de mest effektive vi har jobbet med.  
De inneholder ikke aluminium eller andre skadelige kjemikalier. 

Produktene til BEMA er sertifisert økologisk, de er vegansk og beskytter mot typiske luftforurensninger, UVA og UVB-stråler, eksos og skadelige partikler. Produktene er smogtestet. De inneholder selvfølgelig ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol, animalske ingredienser eller lignende. Emballasjen er laget av økologisk, resirkulert papir og fargestoffene i trykket er vannbasert. 

Med andre ord helt trygge produkter for både forbruker og miljøet.