BEMA

 

Vi har gleden av å presentere Bema, Økologisk hudpleie laget i Italia.  

Vi har solgt Bema siden 2009 i både butikk og nettbutikk og blitt svært glad i produktene.  Bema passer godt for vår nordiske hud, for vårt nordiske klima med tørre og kalde årstider som er en stor påkjenning til huden vår.  
 

Bema fornyer seg og utvikler seriene med ingredienser som er godt egnet for ulike hudtyper og ulike hudutfordringer.  I krukker og flasker vil du kjenne naturlige dufter fra urter, bær og blomster i form av oljer og eliksirer.  
 

  • Probiotika for ubalanse i, eller lekk hudbarriere. 
  • Hyaluronic syre med 4 ulike molekylstørrelser for å pleie alle lagene i huden. 
  • Botanisk Retinol for å øke kollagenproduksjonen i huden, styrke den og forsinke rynkedannelsen.  Dette er noen eksempler.Bema har produsert økologisk sertifisert kosmetikk for apotek, helsekostbutikker, parfymerier, skjønnhetssalonger og sportssentre i over 40 år. De er stolte av å si at de kan tilby mer enn 300 forskjellige sertifiserte økologiske produkter. 

 

 

 

 

Bemas deodoranter er de mest effektive vi har jobbet med.  
De inneholder ikke aluminium eller andre skadelige kjemikalier. 

Produktene til BEMA er sertifisert økologisk, de er vegansk og beskytter mot typiske luftforurensninger, UVA og UVB-stråler, eksos og skadelige partikler. Produktene er smogtestet. De inneholder selvfølgelig ikke parabener, nikkel, krom, kobolt, SLS/SLES, syntetiske fargestoffer, ethyl alkohol, animalske ingredienser eller lignende. Emballasjen er laget av økologisk, resirkulert papir og fargestoffene i trykket er vannbasert. 

Med andre ord helt trygge produkter for både forbruker og miljøet. 

 

preload spinner