BEMA

 

 

Bema - Økologisk Hudpleie fra Italia, Perfekt tilpasset Nordisk Klima

 

Bema er et økologisk hudpleiemerke fra Italia som vi har vært stolte forhandlere av siden 2009, både i butikk og nettbutikk. Vår erfaring med Bema har gjort oss svært glade i produktene, som vi mener passer ekstra godt til vår nordiske hud og det utfordrende klimaet med tørre og kalde årstider.

 

Bema's Fordeler:

 • Naturlige Dufter: 
  I krukker og flasker fra Bema vil du oppleve de naturlige duftene fra urter, bær og blomster, presentert gjennom oljer og eliksirer.
 • Hudpleie for Alle Hudtyper: 
  Bema fornyer seg kontinuerlig, og utvikler serier med ingredienser skreddersydd for ulike hudtyper og utfordringer.
 • Spesifikke Hudløsninger: 
  Bema tilbyr spesifikke produkter som probiotika for ubalanse i hudbarrieren, hyaluronsyre med 4 ulike molekylstørrelser for å pleie alle hudlag, samt botanisk retinol for å styrke huden og forsinke rynkedannelse.

 

Bema's Erfaring:

 • Over 40 År i Bransjen: 
  Bema har produsert økologisk sertifisert kosmetikk i over 40 år og har vært en pålitelig leverandør for apotek, helsekostbutikker, parfymerier, skjønnhetssalonger og sportssentre.
 • 300+ Sertifiserte Produkter: 
  Med stolthet kan Bema tilby mer enn 300 forskjellige sertifiserte økologiske produkter, noe som gjør dem til en ledende aktør innen bransjen.

 

Utforsk Bema og oppdag den naturlige skjønnheten av økologisk hudpleie. Velg kvalitet, velg erfaring, velg Bema for en sunn og strålende hud. 🌿✨

 

Ingen produkter er testet på dyr.

Produktene er dermatogisk testet av universitetene i Ferrara og Padova.

 

preload spinner