OilBar

Det sies at nordmenn er født med ski på bena men vi burde også vært født med et glass olje i hånden.

Klimaet vårt er en stor utfordring for huden vår. I gjennomsnittlig 10 mnd. i året går vi fra en oppvarmet bolig til tørt kaldt uteklima.  Huden vår er utsatt for store påkjenninger og de fleste sliter med dehydrert hud.  Huden kan være dehydrert og oljet eller dehydrert og tørr.  

OilBar har produktene som fukter, nærer og pleier både de dypere hudlagene og overhuden eller epidermis.

Sliter du med overproduksjon av talg, store porer, moden eller trett hud, eksem, kløe, rosacea eller stram hud kan oljer gjøre underverker.

Hvordan tilføre nok fukt til huden gjennom høst, vinter og vår?  

Tenk på huden vår som en bløtkake.  Du får ikke en saftig bløtkake ved å legge på krem og pynte med bær.  Kaken vil være tørr.  Det samme gjelder huden din.  For å få en saftig bløtkake deler vi bunnen i tre og dynker hvert lag før vi pynter med krem og bær.  Serum har små molekyler og trekker ned til de dypere hudlagene, fukter og nærer.  Bruk en olje tilpasset din hudtype over serumet og legg en dag eller nattkrem over.  Har du en oljet hud tilpasser du serum og oljer hudtypen din.  Er huden din i tillegg dehydrert (stram eller strukket) bør kremen du legger øverst være en krem for nettopp dette.


 

OilBar

organic & vegan

 


 

 

OilBar