Velvety - Faste såper

 

FAST i stedet for FLYTENDE


Vi har spesialisert oss på å lage faste, bærekraftige produkter. Utvikling og gjenoppdagelse av faste produkter går vanligvis hånd i hånd med en selvkonserverende oppskrifter. 

Dette betyr at vi kan klare oss uten konserveringsmidler. For eksempel ved å erstatte vann i produktene våre med ingredienser som naturlig kakaosmør som holder seg fast i romtemperatur
unngår vi dannelsen av bakterier.

 

BORT MED FLASKER

Kvitt deg med plastflaskene! I 2018 kunne vi spare rundt 3.000.000 shampoflasker med shampobarene våre alene. Men ikke nok med det, transport av faste shampoprodukter sparer også mye CO2 og det sparer trafikk: fordi en lastebil med faste shampoer er nok til så mange hårvask som 15 lastebiler fulle av væske.

 

FAST SHAMPO
Håret ditt kan også glede seg over våre produkter uten flaske. Våre høykonsentrerte, selvkonserverende faste shjampoer er fulle av naturlige ingredienser og oljer. Du tilfører ganske enkelt vannet selv når du skummer det mellom hendene eller direkte på hodet.

En enkelt solid shampo er like produktiv som omtrent tre flasker med 250 ml flytende shampo. Som allerede nevnt ovenfor, sparer de mye plastavfall og beskytter miljøet. De er også mindre og lettere enn flytende shampo, noe som gjør dem til den perfekte reisefølget - også i håndbagasje - eller i sportsbag uten å søle. Så miljøet forblir rent, og det vil du også!

preload spinner