Alle produktene

Velkommen til et av våre favorittmerker - Amazing Space

AMAZING SPACE er et merke vi etter hvert er blitt svært begeistret for. Produktene holder det de lover og serien har pleiende, nærende og fuktighetsgivende produkter for kvinner i alle aldre.  
Amazing Space er spesielt godt egnet for voksne kvinner som har tapt mye fukt og elastisitet i huden og som trenger hjelp til å stramme opp, fornye og tilføre huden glød.

Minst 95% av ingrediensene i hvert produkt er av naturlig og biologisk opprinnelse, med spesiell vekt på økologisk dyrkede ingredienser. 

Formlene er fri for parabener, mineralolje (petrolatum), syntetiske fargestoffer, syntetisk alkohol, syntetisk parfyme og nanopartikler. Ingen produkter er testet på dyr.

 
PRO:LAB-serien tar det et skritt videre med sitt høyteknologiske tilbud. Denne serien omfatter avanserte skjønnhetsverktøy som utnytter mikrostrøm, LED-lys og mikronåler for å oppnå maksimal effekt av hvert produkt. Det er som å ha din egen personlige skjønnhetsklinikk, rett hjemme på ditt eget bad. 
Med disse innovative verktøyene kan du ta skjønnhetsrutinen din til neste nivå og oppnå resultater som tidligere bare var mulig i profesjonelle klinikker.

 

preload spinner