Alle produktene

Velkommen til et av våre favorittmerker - Amazing Space

AMAZING SPACE er et merke vi etter hvert har blitt mer og mer begeistret for.  Produktene holder det de lover og serien har pleiende og fuktighetsgivende produkter for kvinner i alle aldre.  Amazing Space er spesielt godt egnet for voksne kvinner som har tapt mye fukt og elastisitet i huden og som trenger hjelp til å stramme opp, fornye og tilføre huden glød.

Laura Bonne etablerte konseptet i 2006. 

AMAZING SPACE presenterer en ny førsteklasses produktlinje med aktive og økologiske ekstrakter. Deres strenge krav til kvalitet gjør Amazing Space til et av Danmarks beste økologiske merker.

Alt skapt i 100% synergi mellom biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombinert med ny teknologisk forskning på det høyeste nivå. Optimale resultater er balansert med etikk og renhet. Alle produkter er fri for parabener, petrolatum, syntetisk parfyme og fargestoff. Produktene er ikke testet på dyr. Design og emballasje er estetisk, hygienisk og etisk korrekt.

 
Hightech Organic

Amazing Space er et fullstendig konsept av skjønnhetspleie og spa-produkter samt behandlinger av naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra plantenes riket. 

 

 

Eco sertifiserte ingredienser

De miljøsertifiserte ingrediensene er spesielt utvalgt og produktene er i overensstemmelse med standarden for økologisk kosmetikk *, da hvert produkt består av minst 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med spesielt økologiske sertifiserte ingredienser, varierende med et innhold på 10-100% av ferdigproduktet. (Vann er utelatt fra dette). Naturlig biologisk opprinnelse og biologiske plantebaserte ingredienser (minimum 95%) Økologisk dyrket ingredienser 
(varierende med et innhold på 10-100%)

Ingen parabener
Ingen petrolatum (mineralolje)
Ingen syntetiske fargestoffer
Ingen syntetisk alkohol
Ingen syntetisk parfyme
Ingen nanopartikler
Ikke testet på dyr


The Amazing Space-konseptet er basert på rettferdig handel, og har blitt utviklet med stor respekt for naturen vi alle her på planeten skal beskytte.

preload spinner