Vinter trett hud

GOD PLEIE TIL VINTERTRØTT HUD 
kan brukes forebyggende gjennom vinteren

(tekst Amazing Space)

Akkurat nå blir hudpleierutinen din virkelig satt på prøve. Det er kaldt ute og tørt innendørs, så huden trenger pleie for ikke å se trist og vintertrøtt ut. Ved hjelp av fantastiske pleieritualer kan du beskytte, fukte og friske opp huden og oppnå en fornyet glød. Her guider vi deg til hvordan huden din går fra vintertrøtt til vinterfrisk.

RENS MED MYKNENDE OLJE ELLER SMØR

Bruk en mild, såpefri daglig rengjøring for å unngå avfetting av huden. Den rensende oljen Sweet Almond med gigantisk nattskygge hjelper til med å holde hudens eget fuktighetsnivå intakt. Eller prøv den nærende Shea Butter Cleanser, som smelter på huden og nærer med 10 mykgjørende planteoljer samtidig som den fjerner smuss, fett, skitt og sminke.


TONIC - BEROLIGENDE BLOSSOM BOOST GIR FUKTIGHET

Fullfør rensingen med en toner som får porene til å trekke seg sammen og som samtidig pumper opp fuktighet på hudens overflate. Prøv Blossom Boost med beroligende hibiskus og sjasmin. Bruk også toneren som en fuktforsterker når som helst på døgnet, og spesielt hvis du oppholder deg i et tørt inneklima. Bruk den gjerne over sminke, som mykner og stivner vakkert.
 

OLJE - NYPEROSE REPAIR ER UNDERTØY FOR HUDEN

Den helbredende, beroligende og supernærende vitaminrike oljen for ansikt og hals fungerer som en isolerende ullundertrøye for huden i det kalde været. Påfør noen fløyelsmyke dråper Nype Repair Oil i et tynt lag under krem ​​for å låse inn fuktighet og balansere sart, rød hud.
 

KREM - MULTI PLEIENDE FORMEL E – HEALENDE ANSIKTSBALM

Formula E er en vinterklimakrem som fungerer som en multibeskyttende pels på huden i den kalde årstiden og motvirker både kulde- og frostskader. Peptider strammer opp og utvisker linjer og rynker sammen med vitamin F, som skaper fylde i hudens struktur og forhindrer rødhet i huden og at blodårene sprekker. Aloevera og vitamin E fukter, helbreder og reparerer huden. Kremen har multipleieegenskaper og anbefales derfor både morgen og kveld i det kalde været.

 

UKELIG HJEMMESPA PÅ BARE 15 MIN.

En god rutine for tørr og sliten vinterhud er å bruke 15 minutter to ganger i uken på å utnytte tiden mens du sover. Eksfolier huden din om kvelden i badekaret, og påfør deretter en nærende nattmaske som virker over natten.


PEELING - FORNYET GLØD MED BUTTER POLISH

Eksfolier huden to ganger i uken med næringsstoffer som polerer huden fri for den triste hinnen av grå hudceller. Samtidig stimuleres mikrosirkulasjonen, og huden får en frisk og fornyet glød.


NATTMASKE - SMOOTH OPERATOR GJENOPPBYGGER I LØPET AV NATTEN

Super nærende maske rik på 10 planteoljer og Q-10 enzymer som frisker opp, oksygenerer og fornyer hudens glød. Omega-fettsyre 7 fra havtorn er regenererende, nærer og gjenoppbygger hudens barriere og sletter slitne linjer av tørrhet. Sov med Smooth Operator-masken på 2-3 ganger i uken.

 

preload spinner