KOSTTILSKUDD & TE

Vårt indre velvære er ofte et oversett og neglisjert område i skjønnhetsbransjen, hvor produktene som påføres huden gis størst verdi. Tanken om at vi kan dele kroppen på denne måten er imidlertid helt feil. Kroppen er et stort system – alt henger sammen, og hudens utstråling er derfor i stor grad basert på vårt indre velvære.

En av de grunnleggende byggesteinene for Amazing Space er derfor prinsippet om at indre helse og ytre skjønnhet går hånd i hånd, og derfor er organiske vitaminer, mineraler, urter og omega-fettsyrer nøkkelord i universet vårt. Disse må tilføres både utvendig og innvendig for optimal effekt, og derfor er kombinasjonen av vår skjønnhetspleie og våre kosttilskudd den rette veien for deg som ønsker synlige resultater.

Nutriceuticals er en serie bestående av indre pleie til fordel for din ytre, og i mengder som er praktisk talt umulige å spise. Ved å innta ekstra vitaminer, mineraler og sunt fett, oppnår huden en tilstand hvor resten av kroppen er mettet med næringsstoffer, og huden, som er det siste organet som får næring, kan endelig dra nytte av den fantastiske virkningen av disse. Resultatet er ren, smidig og glødende hud som fremstår som sunn og velstelt.

preload spinner