Normal hud

Disse kremene må sees sammen med kremer for spesifikk hudtype.  Dette er kremer som kan brukes av alle hudtyper som tørr, sensitiv, normal og fet.  

 

Normal hud

Normal hud har en glatt og jevn overflate uten store porer eller urenheter.  Har mange hudpleieprodukter å velge mellom.  

Det er viktig å rense huden både morgen og kveld og ikke bruke renseprodukter som tørker ut huden.  Vi har 4 årstider og store forskjeller mellom inne og utetemperanturer mange mnd. i året.  Det er viktig å gi mye fuktighet til huden.  Et godt serum uten olje som trekker godt ned i underhuden vil bidra til at huden føles god gjennom hele året.  En god dag og/eller nattkrem holder på fuktigheten.  Bruk gjerne ulike produkter sommer og vinter.  

 

Kombinert hud

Kombinert hud er den vanligste hudtypen vi har og den har vanligvis normal hud på kinn mens t-sonen består av fetere hud.  Her kan det oppstå små kviser eller acner. Det finnes mange produkter for kombinert hud.  Ikke bruk en oljet rensekrem men en krem som er tilpasset din hudtype.  Bruk serum som dypfukter og fuktighetsgivende og nærende dag og nattkremer.  

En god detoxleire kan gjøre underverker for huden din.

Normal hud