Silke ansiktsmasker

Ren silke ansiktsmaske for beskyttelse med to utskriftbare karbonfiltre.
Silkemaskene er allergivennlige og en hygienisk beskyttelse mot virus og annen forurensning. Maskene har silke på begge sider og to lag med aktivt karbon som filtrerer usynlige partikler opp til PM2,5 i størrelse og som gir beskyttelse i 4 mnd.  Silkemaskene er vaskbare og nye karbonfiltre er tilgjengelig i vår butikk og nettbutkk.   Sorte og blå masker har to størrelser.  Large (L) passer også til menn. Medium (M) 
 
Silkemaskene er laget av ren silke som er lett å puste gjennom og som ikke gir irritasjoner på huden.  Silke trekker ikke ut fuktigheten av huden din og hindrer irritasjoner som kan oppstå ved bruk av papir og stoffmasker.
 

MASKNE referer til kviser eller hudirritasjoner som oppstår i ansiktet til en person (spesielt på og rundt nesen og haken) fra regelmessig bruk av ansiktsmaske.  I likhet med mye kviser er MASKNE forårsaket av en blanding av stress, friksjon, svette eller gjentatte trykk på huden.

Hvordan unngå "MASKNE"?
Silkemasker er de "snilleste" beskyttelsesmaskene for huden din.  Vask huden regelmessig. Velg en rensekrem eller gel som er mild til huden.  Rens huden morgen og kveld.  Har du oljet hud og/eller akne vil silkemasker være til stor hjelp.  Bruk serum og produkter for din hudtype og vær nøye med rens.  Ikke bruk produkter med alkohol.  Det kan øke oljeproduksjonen i huden din.

 

 

preload spinner