Naturae Donum

Naturae Donum omtales også som Mister Mitt. 


Merket er fra Italia og fokuserer på håndlagde massasjebørster, votter og stropper med økologiske garn og miljøvennlig produksjon. 
De produserer noen av de beste produktene vi har sett. Fra deres serie med økologisk bomull og kopper som er svært myk og behagelig, men samtidig inneholder en stripe kobber. Kobberet gir en ekstra god peeling og beholder sin fasthet selv når den blir våt. Dette gir et helt unikt produkt med en deilig mykhet og behagelig peeling med høy eksfoliering – perfekt for en spafølelse hjemme. 

 

Alle produktene er produsert med 100% naturlige garn som økologisk bomull, lin, sisal, hemp og/eller nesle. 

Den økologiske produktlinjen med lin og bomull er sertifisert gjennom GOTS og er laget med 100% økologiske garn. 
Gir en unik og naturlig komfort. 

 

Produktene med kobber gir økt blodsirkulasjon, peeling og eksfoliering samtidig som de øker hygienen i produktet takket være den naturlige anti-bakterielle effekten til kobber. 

 

Naturae Donum er stolte av sin produksjon som i helhet foregår i deres egne fabrikk som selvfølgelig er sertifisert av Italienske myndigheter for arbeidsvilkår, sikkerhet og miljø. 

Deres miljøprofil betyr blant annet at de ikke benytter kjemikalier eller fargestoffer på produktene i noen steg av produksjonen. Fabrikken drives av 100% miljøvennlig energi som blant annet solceller på taket. 

preload spinner