Gua Sha og Skin Roller

Massasjestener for ansikt og kropp.

 

  • Øker blodsirkulasjonen
  • Lymfedrenerende
  • Minimerer rynker
  • Avfallsstoffer masseres vekk
  • Mer glød

 

Varierende Gua Sha stener for bindevevsmassasje og for bedre opptak av hudpleieprodukter.  Øker kollagen i huden og reduserer linjer.

 

Gua Sha er en 2000 år gammel kinesisk behandlingsteknikk som går ut på å skrape en flat sten over huden i ansiktet og på kroppen.

Gua Sha brukes i tradisjonell kinesisk medisin og stenene er vanligvis laget av jade. Oversatt betyr gua trykk eller strek og sha refererer til utslett eller rødhet.  

Kinesiske terapauter jobber hardt og dypt - og huden kan bli lett rød.  Vi bruker en lettere berøring av ansiktet og vi anbefaler Gua Sha behandling minimum 1 gang i uken.

Gua Sha behandling gjør musklene avslappet og den øker blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer og bringer oksygen ned til de dypere hudlagene.

Best beskrevet som en praktisk blanding av en massasje og en treningsøkt og den frigjør spenning (vår erfaring er at den er fantastisk til stramme kjever og hodepine). 

Effekten av stenene kan sammenlignes med lett akupunktur. Huden blir lett rød etter behandlingen som huden vil "reparere" ved å lage nytt kollagen.

BRUK:

Hold alltid stenen flatt mot huden, under øynene eller over enhver rødhet, for å berolige huden.  Husk bruk olje før du starter.

Bruk deretter den buede siden og arbeid den over huden, alltid i korte streker eller trykk, i bare en retning - aldri frem og tilbake.  Se kartet.

Bruk stene over brynbenet i små korte horisontale stryk. Hvis du vil tømme hevelser må du jobbe lett og deretter mer fast for å avspenne musklene.  Huden din kan se rød ut noe som skyldes økt blodsirkulasjon. Å jobbe fra pannen og gjennom håret sies å hjelpe hårveksten og er nøkkelen til en god natts søvn - å gjøre det før sengetid er utrolig beroligende.

KROPP:
Stryk stenen ved å stryke 6 ganger i en retning for å frigjøre tett bindevev noe som er bra for cellulitter og for å gjøre huden sunnere.

HVORDAN BRUKE GUA SHA?HVILKEN STEN SKAL JEG BRUKE?


Som med ansiktsruller er det en rekke stener å velge mellom.  Jade er kjent for sine balanserende effekt og sin evne til å avkjøle og er lindrende på betennelser.
Rosekvarts forholder seg til hjertet så den er spesielt god til å bruke på halsen og brystet, men ikke før du legger deg for det kan være for stimulerende.
Ametyst er assosiert med kvelder og vinter.
Den sanne krysallkjenneren vet å rense krystallen sin fra tidligere negative energier ved å vaske den og deretter la den ligge over natten under fullmåne.
Hvem vet om dette fungerer eller ikke, men ritualet gir en fin måte å rydde og rense krystallene dine og gjøre dem helt til dine egne.

Gua Sha og Skin Roller