BAIMS


BAIMS - Et av Europas Reneste Makeup-merker med Økologiske og Veganske Sertifiseringer

BAIMS, Et av Europas reneste makeup-merker, har alle sine produkter sertifisert økologisk av Ecocert COSMOS, verdens mest omfattende sertifiseringsorgan for kosmetikk. I tillegg er alle produktene veganske og bærer stolt sertifiseringen fra The Vegan Society. Dette garanterer at ingen av produktene er testet på dyr eller inneholder dyrederivater. BAIMS er naturligvis sertifisert Cruelty-Free.

 

Økologisk Sertifisering:   Alle BAIMS-produkter er økologisk sertifisert av Ecocert COSMOS, som sikrer høyeste kvalitet og bærekraft i samsvar med strenge økologiske standarder.

Vegansk Sertifisering:  Produktene er stolt sertifisert veganske av The Vegan Society, noe som betyr at de ikke inneholder ingredienser av animalsk opprinnelse.

Cruelty-Free:   BAIMS er forpliktet til dyrevern og garanterer at ingen av produktene testes på dyr, og de inneholder heller ikke ingredienser som er avledet fra dyr.

Miljøvennlig:   Som en del av Ecocert COSMOS-sertifiseringen, forplikter BAIMS seg også til miljøvennlige produksjonsprosesser og bærekraftige materialer.

 

 

Alle produktene fra BAIMS leveres i forpakning laget av eksklusiv bambus. 
​​​​​​​Pudderproduktene har speil på innsiden av lokket og alle pudderproduktene og leppestiftene kan refilles. Det betyr at når produktet er tomt, eller du ønsker en annen farge eller variant, kan du bestille en refill til lavere pris. Når du kjøper refill reduseres behovet for forpakning, noe som reduserer pris, men også miljøavtrykk.

 

preload spinner