Akne og uren hud

Akne og Blackheads (sorte prikker)

Akne eller kviser er en betennelsesreaksjon som er svært vanlig og som mange opplever og i ulik grad.  

Økt talgproduktsjon og porer som blir blir tettet av døde hudceller kan gi betennelsesreaksjoner og det er viktig med gode hudpleierutiner.

Rens huden morgen og kveld og bruk et renseprodukt som er egnet for kombinert til fet hud og vi anbefaler rensegel.

Aldri klem på kviser, det kan gi dype arr det er vanskelig å bli kvitt.

 

Lady Green er verdens første hudpleiserie som er sertifisert økologisk.  Her finner du gode renseprodukter laget av frukter, urter og gode oljer.  

Akne pennen er blitt en bestselger og redder mange fra store og langvarie akneutbrudd. Påfør aknegel (pennen) direkte på aknen før du legger deg. La den

virke over natten og unngå andre kremer på punktene med gel.  I løpet av natten tørkes aknen betydelig og du ser synlige resultater raskt.

Bruk en maske 1 - 3 ganger i uken.  Bruk grønn fransk leire og bland denne med vann.  Du kan lage skrubb ved å tilføre blandingen finkornet kaffe eller kiwikjerner.

Vi fører tre typer oljer som er effektive mot akne.  Tamanuolje er en olje vi anbefaler brukt på natten.  Jojoba og Nyperose olje, enkeltvis eller blandet til bruk på dagen.

I mars lanserer vi OLJEBAREN i nettbutikken og du vil kunne lese om de enkelte oljene og hvordan bruke dem.

DIY leirer, pee-off masker, akne serum, retinol serum og hyaluronic serum kommer i nettbutikken i mars og alle produktene er anbefalt til akne.

 

 

 

 

Akne og uren hud