SERUM 01 og 02

GRUNNMUREN I ALL HUDPLEIE

OilBar serumene er grunnmuren i all hudpleie.  Serumene er vannbaserte og lavmolykulære og vannet fører vitaminene og proteinene dypt ned i huden.  Begge serumene har C og E-vitamin som er rike antioxidanter og som beskytter, styrker elastisiteten og gir glød til huden. 

 
01 Hyaluronic Acid Serumet er en fuktboost og 02 Retinol serumet inneholder vitamin A,  stimulerer kollagenproduksjonen og styrker elastisiteten i tillegg til å gi fukt.  Serumene fungerer som en "filler" og for å beholde fuktigheten i huden anbefaler vi å bruke en olje tilpasset din egen hudtype over.  Oljen holder fukten i huden og glatter små linjer og reduserer dybden på rynker.  Over serum og oljer kan du bruke ditt eget hudpleieprogram.  Brukes morgen og kveld.  

 

Mellom 30 og 40 taper huden vår 5% kollagen i året og linjer blir dypere og mer synlig.  Huden blir slappere, tyngdekraften gjør seg gjeldende og huden mister sin naturlige elektriske energi.  Når du blir eldre har du tapt 40% av fukten du hadde i huden som ung.  Huden blir gråere, mattere og slappere og resultatet av soling, pigmentflekker blir godt synlig på huden.  

 

Kollagen er kroppens vanligste protein, små byggestener av aminosyrer, og 80% av bindevevet består av kollagen. Vi kan sammenligne disse tre med en madrass.  Kollagenet er rammen som holder alt på plass, elastin er elastisiteten i madrassen og hyaluronsyre er fyllet.  Etter hvert som vi blir eldre taper huden kollagen, elastisiteten reduseres og hyaluronsyre som gir fuktigheten i huden minimal.  

 

Jeg sammenligner ofte huden med en drue som når den har ligget en stund mister fuktgheten og tørker inn.  Det er det som skjer med huden vår også, når huden taper fukt og elastisitet blir linjer og rynker synlige.  Vi må tilføre huden fuktighet og vi må dypt ned i hudlagene ved å tilføre fuktighetsboost serum som 01 Hyaluronic Acid serum og kollagenstimulerende 02 Retinol Serum.  

 

https://www.missorganic.no/hvorfor-okologisk-hudpleie/16-et-serum-kan-gjoere-den-store-forskjellen-for-huden-din/

 

 

preload spinner