• Gratis frakt på kjøp over 200,-
  • Hurtig levering med mulighet til levering i postkasse

Amazing Space

Nominert til årets merke i Danmark 2019.

 

 

AMAZING SPACE presenterer en ny førsteklasses produktlinje med aktive og økologiske ekstrakter. Deres strenge krav til kvalitet gjør Amazing Space til et av Danmarks beste økologiske merker.

Amazing Space er et hightech økologisk sunnhets konsept bestående av multi-care produkter for ansikt og kropp.

Intelligent hudpleie med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt - utviklet i ett og samme produkt for både intern og ekstern bruk; garanterer ekstraordinære resultater.

 

    

Alt skapt i 100% synergi mellom biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombinert med ny teknologisk forskning på det høyeste nivå. Optimale resultater er balansert med etikk og renhet. Alle produkter er fri for parabener, petrolatum, syntetisk parfyme og fargestoff. Produktene er ikke testet på dyr. Design og emballasje er estetisk, hygienisk og etisk korrekt.

Duftene er stimulerer sansene fra naturens egne skattekamre, med en avslappende aromaterapi effekt for både kropp og sinn.


 
Hightech Organic

Amazing Space er et fullstendig konsept av skjønnhetspleie og spa-produkter samt behandlinger av naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra plantenes riket. Ingrediensene er alle selektivt valgt og kvalitetsstyrt.

Ny teknologi, naturlige, biologiske og økologiske ingredienser danner grunnlaget for de unike produktene og gir samtidig fremragende resultater.


 
Eco sertifiserte ingredienser

De miljøsertifiserte ingrediensene er spesielt utvalgt og produktene er i overensstemmelse med standarden for økologisk kosmetikk *, da hvert produkt består av minst 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med spesielt økologiske sertifiserte ingredienser, varierende med et innhold på 10-100% av ferdigproduktet. (Vann er utelatt fra dette). Naturlig biologisk opprinnelse og biologiske plantebaserte ingredienser (minimum 95%) Økologisk dyrket ingredienser (varierende med et innhold på 10-100%)

  • Ingen parabener
  • Ingen petrolatum (mineralolje)
  • Ingen syntetiske fargestoffer
  • Ingen syntetisk alkohol
  • Ingen syntetisk parfyme
  • Ingen nanopartikler
  • Ikke testet på dyr


The Amazing Space-konseptet er basert på rettferdig handel, og har blitt utviklet med stor respekt for naturen vi alle her på planeten skal beskytte.