Eminence

     

VI ER STOLTE OVER Å HA EMINENCE I VÅRT UTVALG.

En aktiv serie og dokumenterte resultater.

Eminence er et ungarsk merke og alle ingrediensene dyrkes på deres egen store økologisk sertifiserte gård.  All dyrkning er økologisk og biodynamisk. De utnytter naturens kraft gjennom årstidenes harmoni, jorden, månen og stjernene og høster planter på toppen av sesongen for å sikre at næringsstoffene forblir i sin mest potente form

Eminence er en 100% naturlig, økologisk og biodynamisk hudpleieserie.  Den inneholder kun ferske, naturlige og økologiske ingredienser, rett fra naturen og som gir helt fantastiske resultater på huden.  Eminence tilbyr en komplett hudpleieserie av høyeste kvalitet med produkter for alle hudtyper og tilstand, selv for den mest sensitive hud, akne eller hud som har utfordringer som Rosacea.  

 

Eminence er fri for sterke kjemikalier, mineraloljer, parabener, kunstige fargeemner og parfyme og det er heller ikke dyretestet noen sted i prosessen med utviklingen av råvarer og produkt.  

 

CLEAR (Acne, kombinert mot oljet hud),  CALM (Rosacea, rødhet, sensitiv hud),  BRIGHT (Pigmentflekker, solskader, aldersflekker)

preload spinner