• Gratis frakt på kjøp over 200,-
  • Hurtig levering med mulighet til levering i postkasse

BLANDINGSOLJER

Blandingsoljer er en sammensetning av 5-7 ulike oljer og fettsyrer.  Blandingsoljene er for ulike hudtyper og sammensetningen oljer og fettsyrer er optimal for hudtypen.  

OLJET HUD/ACNE trenger oljer som reduserer oljeproduksjonen i huden, balanserer og roer inflammasjoner.  Oljene er ikke komodogoen, dvs. de trekker lett ned i huden og tetter ikke porer.

TØRR HUD trenger oljer som gir mye fukt og næring.  Vi setter sammen oljer som både trekker dypt ned i huden samtidig som de gir fukt og næring til overhuden.  De inneholder vitaminer, og riktige fettsyrer som bidrar til at huden fremstår frisk og mettet med glød.  

SENSITIV HUD er ofte i ubalanse og kan ha betennelsestilstander som kan vise seg som rødhet, kløe eller nupper.  GLA oljer er oljer kroppen vår trenger men som vi ikke produserer selv.  GLA oljer kalles essensielle fettsyrer (omega 3 og omega 6), det betyr at kroppen ikke kan lage dem selv men må få dem gjennom maten vi spiser eller via oljer i huden.  GLA oljer har betennelsesdempende effekt på huden vår og blander ofte 5 GLA oljer for sensitiv hud.